Matematik

ligning

25. oktober 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal løse ligningen, men kan ikke komme i gang

4x-2(x-1)=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2009 af mathon

(22)x - 2x-1 = 0

22x - 2x-1 = 0           

22x = 2x-1         

2x = x-1

x = -1


Svar #2
25. oktober 2009 af jasm (Slettet)

tak, men jeg skal også finde max. og min. og har differentieret den og fået: f'(x)= 4xln(4)-2x-1ln(2)

men kan jeg løse f'(x)=0 efter sammen fremgangsmåde som du har vist med den anden?


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.