Matematik

Hurtig Rettelse af en tekstligning?

25. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Bo, Iben og Rasmus deler 34 kr. Bo får 2 gane det Iben får og Rasmus får 2 kr mindre end Iben. Hvor meget får hver?

34=x+2x+(x-2)

34+2=x+2x+x

36=4x

x=36/4x

x=9

Bo=9*2=18 kr.

Iben=9kr.

Rasmus= 9-2=7 kr.

Det er rigtigt ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af NejTilSvampe

jo det er det jo, du kan jo altid lægge dem sammen og se om du får 34.

7 + 9 + 18 = 34 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2009 af LouiseJuul (Slettet)

Jo, hvis du får sådan en opgave næste gang, så bare plus det hele sammen.

7+9+18 = 34.. Så det er jo rigtigt :-)


Skriv et svar til: Hurtig Rettelse af en tekstligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.