Matematik

Cirklen

25. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Der står at jeg skal finde areal og omkreds af et cykelhjul, når radius er 25 cm.

Skal jeg så ikke sige:

A= 3,14*25*25= 1962,5 cm2

O=2*3,14*25=157 cm

Er det ikke rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af Isomorphician

Jo.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2009 af xmiabirk (Slettet)

ja, det er rigtigt


Skriv et svar til: Cirklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.