Matematik

Ligning

29. oktober 2009 af sp3ci41 (Slettet)

 Hej er der nogle som ved hvordan denne ligning kan løses?

x=10/x-3

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2009 af purrrity (Slettet)

x = 2

2=10/2-3

Spørg mig ikke hvorfor jeg er så klog ;D


Svar #2
29. oktober 2009 af sp3ci41 (Slettet)

 men hvordan finder man frem til x? :D


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.