Matematik

bevis for lineære funktioner

01. november 2009 af twee (Slettet) - Niveau: C-niveau

hejsa jeg kan ikke finde, beviset for lineære funktioner i bogen.
kan nogen linke mig eller fortælle mig hvad beviset er ?

vi snakker om den der med y2-y1/x2-x1
og måske eventuelt også for b ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du tænker på Lim Δf(x)/Δx → df(x)/dx  = dy/dx for Δx → 0. Du skal læse om grænseværdidefinitionen.


Svar #2
01. november 2009 af twee (Slettet)

hm nej ' det er en formel man bruger til at finde a i
f(x)=y=ax+b

 


Skriv et svar til: bevis for lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.