Matematik

Matematik, Flagstang

01. november 2009 af jasmin5000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2009 af MN-P (Slettet)

Der er to ensvinklede trekanter.

Forhold mellem siderne      2/9=x(89+27) find selv x


Svar #2
01. november 2009 af jasmin5000 (Slettet)

Jeg forstår det ikke :)

Hvordan udregner man det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2009 af MN-P (Slettet)

Forhold mellem siderne 2/9=x/(9+27) find selv x

Slåfejl undskyld                    gang med fællesnævneren og forkort brøkerne


Svar #4
01. november 2009 af jasmin5000 (Slettet)

kan du lige prøve at gøre det, så ville jeg forstå det bedre :)


Svar #5
01. november 2009 af jasmin5000 (Slettet)

tak for hjælpen :) men kunne godt bruge lidt ekstra hjælp ;p men tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2009 af MN-P (Slettet)

2/9=x/(9+27) ganger med 36

8=x

flagstangen er 8 m høj


Svar #7
01. november 2009 af jasmin5000 (Slettet)

tusind tak, troede slet ikke det var så simpelt et regnstykke :)


Skriv et svar til: Matematik, Flagstang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.