Matematik

hjælp til ligning

02. november 2009 af soren108 (Slettet) - Niveau: C-niveau

3x-(4+5x)=6-2x


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2009 af SuziihShakur (Slettet)

3x-4-5x = 6-2x

3x-5x+2x = 6+4

0x = 10


(det lyder virkelig dumt)
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2009 af Casabonn (Slettet)

tjaa..

ophæv først parentesen ved at ændre fortegn. Derefter få tallene og x'erne på hver sin side.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

Jeg får den til 10=0, hvilket er et usandt udtryk, så løsningsmængen er tom {Ø}.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2009 af UpsyDaisy (Slettet)

Jeg får det altså oss til 0x= 10, men det ser umiddelbart ikke rigtigt ud. :)


Svar #5
02. november 2009 af soren108 (Slettet)

jeg er enig, jeg får den også til 0x=10


Skriv et svar til: hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.