Matematik

Seriøst har brug for hjælp :s

03. november 2009 af denhoss (Slettet)

Forstår ikke noget af hvordan man skal bestemme f ' (x) ==??
 

bestem f ' (2) når f(x) = 3 * x = 4 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2009 af Danner39 (Slettet)

f(x) = 3x = 4 ????


Svar #2
03. november 2009 af denhoss (Slettet)

+ 4


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2009 af mathon

svaret
i foregående link
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=756660

har stadig gyldighed


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2009 af NejTilSvampe

du har allerede lavet en tråd..

Men du bruger  d/dx (x^n) = n*x^(n-1) og  h(x) = g(x) + k(x)  => h'(x) = g'(x) + k'(x)  

i 3x er n=1 fordi du ingen eksponent har, konstant 3 forbliver en konstant.

så du skal se det som  3x^1      differentier det og du får  1*3x^0 = 3    forstår du?

4 = 4*x^0   differentier det og du får  0*4x^-1 = 0.

altså får du til sidst   d/dx (3x+4) = 3


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2009 af Mary2002 (Slettet)

undskyld jeg kan ik forstå hva du mener??


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2009 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 du skal differentiere.Hvis du kender noget til det vil du vide at hvis f(x) = 3x + 4 så er f'(x) = 3 og så indsætter du bare 2 (hvilket egentlig er ligegyldigt), så får du:

f'(x) = 3

f'(2) = 3


Skriv et svar til: Seriøst har brug for hjælp :s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.