Matematik

Radius af en håndbold med omkreds 55 cm

03. november 2009 af xTit (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Ja hvordan finder jeg radius når jeg ved omkredsen er 55 cm?


Brugbart svar (3)

Svar #1
03. november 2009 af HoveHviid (Slettet)

For at finde omrkedsen af en cirkel bruger man formlen

O = 2 · π · r

Du kan så omskrive lidt på formlen så der kommer til at stå

r=O/2 · π


Brugbart svar (3)

Svar #2
03. november 2009 af mathon

   2·π·r = 55

   r  = 55/(2·π)


Skriv et svar til: Radius af en håndbold med omkreds 55 cm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.