Matematik

EN ELLER ANDEN PERSON HJÆLP MIG MED DENNE HER OPGAVE SOM GIVER MIG TRIPPP!!!! KAN EN ELLER ANDEN IKKE GIVE ET KONKRET LØSNING PÅ DET ARGG

04. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en irreterende opgave som jeg ikke kan løse. har prøvet alt, kan en eller anden plzz ikke hjælpe mig på vej ? evt. vise mig nogle formler, sådan lyder opgaven:

der er givet vektorerne a = 3 , 4 og b = 14 , 2 og en linje har ligningen 3x-y+7=0

angiv koordinatsættet til en vektor som er vinkelret på l, og bestem koordinatsættet til en vektor som er parallel med l

Bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem a og l

Bestem koordinatsættet til b's projektion på l

Har prøvet på at lave den men kan simpelthen ikke


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af peter lind

Brug at normalvektoren til linien er (3, -1)


Svar #2
04. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet)

Ja hvad så med efter ?

Hvad er gradtallet for noget=

og koordinatsættet til b's projektion på l?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2009 af MN-P (Slettet)

Hov Hov!

Du kan godt spare dig at tale med store bogstaver her. Det fratager jo en lysten til at hjælpe dig.


Svar #4
05. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet)

det var ikke ment ondt? det må i sku undskylde


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=757722


Skriv et svar til: EN ELLER ANDEN PERSON HJÆLP MIG MED DENNE HER OPGAVE SOM GIVER MIG TRIPPP!!!! KAN EN ELLER ANDEN IKKE GIVE ET KONKRET LØSNING PÅ DET ARGG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.