Matematik

FIND VÆKSTRATEN

04. november 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

  Hejsa, har matematik for, som jeg er gået helt kold overfor.. det lyder således:

løs ligningen: 2.384.185=400.000*a8

start med at divider med 400.000 på venstre side, giver ca. 556


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af Isomorphician

2.384.185 = 400.000a8 <=>

5,96 = a8 <=>

5,961/8 = a <=>

.... = a


Svar #2
04. november 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

hvorfra kom 5,96 1/8 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2009 af Isomorphician

5,96 = a8

for at isolere a opløftes begge sider i (1/8):

5,961/8 = (a8)1/8 = a8*(1/8) = a1 = a


Svar #4
04. november 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

aha, thank you mr. isormor 


Svar #5
04. november 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

men hvis man sætter det ind direkte i lommeregner, hvordan kommer stykket til at lyde? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2009 af Isomorphician

Det kender jeg ikke noget til.


Skriv et svar til: FIND VÆKSTRATEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.