Matematik

Hjælp til matematik aflevering !

07. november 2009 af Px (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej sidder fast i en af opgaverne i min matematik aflevering, som skal aflevers imorgen . Håber nogen kan hjælpe mig,

Opgave 5
En fodgænger går 1,2 m/s.
a) Angiv en sammenhæng mellem den tilbagelagte vejlængde, målt i m, og den anvendte tid, målt i
sek.
En rytter tilbagelægger 2,1 m/s.
b) Hvor lang tid er fodgængeren og rytteren hver især om at tilbagelægge 1 km?
c) Hvor langt har fodgængeren gået, når rytteren har tilbagelagt 600 m?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2009 af MN-P (Slettet)

a er afstend

t er tid

a)

h er hastigheden

a=h*t for fodgænger a=1,2t

b)

fordgænger:  1000=1,2*t ⇒ t=1000/1,2

rytter: 1000=2,1*t ⇒

c)

fytteren bruger 600/2,1 s=

på denne tid går fodgængeren 600/2,1*1,2 m


Svar #2
07. november 2009 af Px (Slettet)

Hvad betyder de der pile.

Jeg skal udregne resten selv ikke ?


Skriv et svar til: Hjælp til matematik aflevering !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.