Matematik

HJÆLP- Matematik på B-niveau!

08. november 2009 af blondie07 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej!

Jeg har følgende opgaver som jeg bare har bakset med helt vildt de sidste par dage. Jeg ville høre om der var nogen der har det nemt med mat og prøve at give et bud på en løsning, for jeg er fuldstændig på bar bund, håber i kan hjælpe:

Reducér  (x+3)^2 - 0,5 · (2x^2 + 18)

Ifølge postvæsnets krav skal der for en pakke gælde, at endefladens omkreds plus pakkens længde højst må være 250 cm.  Denne pakke opfylder = 4x + l =250 .Isolér l i 4x + l =250 og opskriv regneforskriften for en funktion f, som giver pakkens rumfang som funktion af x.

Beregn funktionens nulpunkter

En hundeejer vil lave en retangulær indhegning langs huset til hunden. Hundegårdens bredde er x og rullen med hegn indeholder 8 meter.

Hvor lang er hundegården?

Opskriv regneforskriften for en funktion f , som angiver jundegårdens areal som funktion af x. Hvilken type graf har funktionen?

Hvor bred skal hundegården være, hvis hunden skal have mest mulig plads?

Håber i kan hjælpe mig, med disse svære opgaver:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af peter lind

I den første brug reglen om kvadratet på en toleddet størrelse på det første led. Gang parantesen ud i det andet led.

Hvad er endefladernes omkreds.


Svar #2
08. november 2009 af blondie07 (Slettet)

 Hej. tak fordi du svarer. jeg har prøvet. og det giver ingen mening hos mig. Så derfor spørger jeg til råds om nogen kunne prøve.. Ville være skønt..

Det eneste der står i den anden opgave er at påfiguren er endefladens sider kaldt for x og længden for l.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2009 af MN-P (Slettet)

Nå så kom der lidt mere oplysning om opgave to, hvornår får vi hele teksten med figurer?


Svar #4
08. november 2009 af blondie07 (Slettet)

 jeg laver det nu.. men det er al tekst der står der.. der er tre opgaver.. laver et dokument  nu


Svar #5
08. november 2009 af blondie07 (Slettet)


Skriv et svar til: HJÆLP- Matematik på B-niveau!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.