Matematik

en ligning

08. november 2009 af sssl (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en opgave der hedder

Lad linien L have ligningen 2x - 7y = 10 , bestem en ligning for dne linie, der går gennem punktet (-3,-2), og som er vinkelret på L.

Hvordan kan jeg gøre det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af jeuer574 (Slettet)

du findet hat vektoren til normatvektoren til linjen L .. og så kender du normalvektoren for L og et punkt på linjen ...


Svar #2
08. november 2009 af sssl (Slettet)

du mener parmeterfremstilling? som har en punkt og en normalvektor?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2009 af mathon

7(x+3) + 2(y+2) = 0

   y = -(7/2)x - (25/2)


Skriv et svar til: en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.