Matematik

ligning

09. november 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 4000 = 800 + (330 * x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af Isomorphician

Hvad er dit eget bud?


Svar #2
09. november 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 mit bud er:

4000 = 800 + (330 *x)

4000 = 800 + 330x

4000 - 800 = 800 ? 330x - 800

3200 = 330x

3200/330 = 330x/330


Svar #3
09. november 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 x = 9 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2009 af Isomorphician

3200/330 = .....?

(ikke 9)


Svar #5
09. november 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 9,69


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2009 af Isomorphician

Det var bedre, men hvis du runder af til to decimaler er det 9,70, ellers 9,697.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.