Matematik

please please please hjælp!, matematik

09. november 2009 af Knaas (Slettet)

Hvad!? der er jo 3 led :S....

find f '(x)       af          f(x) = (x-3)/(2x-1)+5                 how? :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af Taqz (Slettet)

f(x)=(x-3)/(2x-1)+5

de +5 går ud når du differentierer og så er det bare at bruge regnereglen:

(f(x)/g(x))'=(f'(x)*g(x)-f(x)*g'(x))/(g^2(x))


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2009 af Taqz (Slettet)

Dårligt valg af mig og benytte f(x) i regnereglen. Men håber du forstår meningen.


Svar #3
09. november 2009 af Knaas (Slettet)

uhaaa, u safed my life thankkks


Skriv et svar til: please please please hjælp!, matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.