Matematik

To ligninger med to ubekendte

09. november 2009 af zina11 (Slettet)

Hej

Er der nogle der kan hjælpe

x+y=2                       2x-4y=10

Taak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af Taqz (Slettet)

Først isolerer du x i den ene af ligningerne hvor du indsætter det fundne x i den anden ligning og får et y, som du så indsætter i den første ligning.

Håber det hjalp :)


Svar #2
10. november 2009 af zina11 (Slettet)

Taak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2009 af mathon

I:   4x + 4y = 8
II:  2x - 4y = 10                     adder I og II

  6x = 18
  x = 3                                  som indsat i x + y = 2 giver

  3 + y = 2
  y = -1
 


Skriv et svar til: To ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.