Matematik

Hey har brug for lidt hjælp...

10. november 2009 af onan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1)    2 gange (x - 10) = x?? hvad giver det

 2)   1/6 - 0,16 -17% HVAD giver det??

3)     2 - 1/4=

4)    58% - 4/7 - 0,57 = er det rigtit

5)    0,36 - 3/8 - 35%

6)    omkreden O af et rektangel kan bergnens af formlen O=2 gange (a+b). beregn a når b = 3 og O =15.2.

7)   PÅ får hånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2009 af ttbonen (Slettet)

1) 2*x+2*-10

2) 1/6 - 0,16 -17% omskriv til decimaltal det er nemmest

3) 2 - 1/4 omskriv 2 til 4.-dele

4) 58% - 4/7 - 0,57 samme som i 2'eren

5) 0,36 - 3/8 - 35% samme som i 2'eren

6) omkreden O af et rektangel kan bergnens af formlen O=2 gange (a+b). beregn a når b = 3 og O =15.2.
 

O=2a+2b           b=3         2b=6       15.2-6=2a


Svar #2
11. november 2009 af onan (Slettet)

dumme nørd


Skriv et svar til: Hey har brug for lidt hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.