Matematik
Hjælp til mat opgave
16. januar 2005 af
**Hellagood** (Slettet)
Opgaven lyder: Opskriv en eksakt ligning for de(n) tangt(er) til grafen for:
f(x)=sinx+x for x tilhørende ]-0,5pi;0,5pi[
1) der er vandret
2) der har røringspunktet (pi/3, f(pi/3))
3) der har hældningskoefficienten 1
Ps. Facit i bogen siger
1) y=pi
2) y-((sqrt3/2)+(pi/2)) = 3/2(x-(pi/3))
3) y=x+1 og y=x-1
f(x)=sinx+x for x tilhørende ]-0,5pi;0,5pi[
1) der er vandret
2) der har røringspunktet (pi/3, f(pi/3))
3) der har hældningskoefficienten 1
Ps. Facit i bogen siger
1) y=pi
2) y-((sqrt3/2)+(pi/2)) = 3/2(x-(pi/3))
3) y=x+1 og y=x-1
Svar #2
16. januar 2005 af frodo (Slettet)
differentier, og gør som normalt, når du skal finde tangenter.
Skriv et svar til: Hjælp til mat opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
