Matematik

matematik aflevering, HJÆLP

11. november 2009 af markforsberg (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har en matematik aflevering hvor spørgsmålet lyder:

København havde 1232599 besøgende i 2004 og der blev solgt 110279 årskort i 2004. undersøgelsen viser at indehavere af et årskort besøger zoo 6-7 gange årligt hvor stor en del af de besøgende var indehavere af årskort?

hvordan kan jeg skrive det op i mit hæfte?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2009 af MN-P (Slettet)

Besøg med årskort 110279*6til7=661674 til 771953 besøg

Det af besøgende 661674/1232599*100 % til  771953/1232599*100 %


Svar #2
11. november 2009 af markforsberg (Slettet)

så det vil sige at 661674/1232599*100% = 53,7% til 771953/1232599*100% =62,6%

eller hvad?


Skriv et svar til: matematik aflevering, HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.