Matematik
Differentialligning of forskrift for funktion
16. januar 2005 af
bml (Slettet)
Hej!
Er der nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave:
Funktionen f er løsning til en differentialligning af formen d^2y/dx^2=k, hvor k er en konstant.
Antag at f er et andengradspolynomium, og bestem en forskrift for f, idet der gælder at f(0)=0 , f'(0)=0 og f(812)=180.
Jeg har ikke rigtig nogen anelse om hvordan man skal gøre det...
Er der nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave:
Funktionen f er løsning til en differentialligning af formen d^2y/dx^2=k, hvor k er en konstant.
Antag at f er et andengradspolynomium, og bestem en forskrift for f, idet der gælder at f(0)=0 , f'(0)=0 og f(812)=180.
Jeg har ikke rigtig nogen anelse om hvordan man skal gøre det...
Skriv et svar til: Differentialligning of forskrift for funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
