Matematik

Ligning

12. november 2009 af Kevi (Slettet)

2x+9=x-3.. ved ikke helt hvordan jeg skal regne den her ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af Snick (Slettet)

du skal isolere x


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2009 af UpsyDaisy (Slettet)

2x+9=x-3

2x+x=-3-9

3x=-12

Den regnes ud på denne måde:)


Svar #3
12. november 2009 af Kevi (Slettet)

er du sikker på det hvor du har skrevet 2x+x at der ik skal stå 2x-x ? Spørg bare :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2009 af UpsyDaisy (Slettet)

nej der skubare stå -x, det var godt du lagde mærke til det :), det kan godt være jeg var lidt for hurtig der. Men du kan stadig tjekke det ved at sætte -12 ind istedet for x, hvis du vil være helt sikker.

2x+9=x-3

2x-x=-3-9
 

x=-12


Svar #5
12. november 2009 af Kevi (Slettet)

Hvad er det rigtige resultat


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2009 af maddse (Slettet)

Det rigtige svar er givet i #4


Svar #7
12. november 2009 af Kevi (Slettet)

Ok takker :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.