Matematik
Funktion skrives?
16. januar 2005 af
madsing (Slettet)
Hej
Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg regner og skriver resultater til denne opgave.
L f være en linær funktion. Angiv forskriften for f, når
1. f(1)=8 og f(4)=11
Please help
/mads
Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg regner og skriver resultater til denne opgave.
L f være en linær funktion. Angiv forskriften for f, når
1. f(1)=8 og f(4)=11
Please help
/mads
Svar #1
16. januar 2005 af Lurch (Slettet)
f har formen,
f(x)=ax+b
i det den er lineær
du ahr 2 ligninger med 2 ubekendte
8=a(1)+b
11=a(4)+b
løs for a og b
f(x)=ax+b
i det den er lineær
du ahr 2 ligninger med 2 ubekendte
8=a(1)+b
11=a(4)+b
løs for a og b
Skriv et svar til: Funktion skrives?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
