Biologi

Forklaring af formlen for permeabilitet

13. november 2009 af nick93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

q=Q/(A*t) ms-1  er formlen for permeabilitet. Men hvad betyder ms-1?

Efter jeg indsatte mine tal fik jeg resultatet:  0,000029m3/(0,0049m2*300)=0,000019728 ms-1.

Hvad vil det sige? At der siver 0,000019728 m3 ned i jorden pr sekund?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2009 af mathon

ms-1 = 1/ms


Svar #2
13. november 2009 af nick93 (Slettet)

hvad vil mit resultat så sige? 

undskyld hvis det er besværligt. har bare svært ved at forstå det


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2009 af mathon

efter nærmee overvejelse:

gennemtrængelighed
ms-1 må betyde m·s-1 = m/s

hvor langt noget trænger ned/frem/gennem pr. sek.


Skriv et svar til: Forklaring af formlen for permeabilitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.