Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIk! :)

18. november 2009 af LauraAam (Slettet)

Jeg kunne godt tænke mig der var en eller flere, som kunne forklare mig hvordan jeg regner disse opgaver ud.. :-)

2x
- = 150
3


3
-x = 150
2


På forhånd tak! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Jeg forstår ikke helt den måde du har skrevet det på. Er det (2x/3)=150?


Svar #2
18. november 2009 af LauraAam (Slettet)

Det er en brøk streg..  Det ser bare lidt mærkeligt ud.. :P

2x
- = 150
3


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2009 af sananez (Slettet)

2x/3 = 150

2x = 150 * 3

2x = 450

x = 450/2

x = 225

Det er en ligning. og der er nogle regler for, hvad man må og hvad man ikke må.

du må gange, lægge til, trække fra eller dividere med samme tal på hver side af lighedstegnet. Husk man må ikke gange eller dividere med 0, da det giver nul!


Svar #4
18. november 2009 af LauraAam (Slettet)

Tak for hjælpen,. Regner jeg den anden ud på samme måde? :)
Den anden står helt oppe.


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIk! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.