Matematik

Differentation 1

19. november 2009 af Jone (Slettet)

Hej alle

Jeg vil lige være sikker på, om differentation af f(x) = e2x+3 giver f '(x) = 2*e2x+3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2009 af maddse (Slettet)

f'(x) = 2e2x sidste led skal ikke med da 3 er en konstant


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2009 af jesperher (Slettet)

det gør det ikke.. det giver 2*e^(2*x)

du kan tjekke det på din lommeregner.. (som formentligt er ti-89) under F3-> differentiate.


Skriv et svar til: Differentation 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.