Matematik

837*0,973^x=100 skal den udregnes sådan..x*log0,973=log 100/837 og bliver så.. x=log 100/837divideret med log 0,973?

20. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ja, hvis det betyder log(100/837) / log(0,973)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2009 af jalo (Slettet)

det er rigtigt


Skriv et svar til: 837*0,973^x=100 skal den udregnes sådan..x*log0,973=log 100/837 og bliver så.. x=log 100/837divideret med log 0,973?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.