Matematik
Opgave 7003
19. januar 2005 af
***mig*** (Slettet)
hej....
Nogen der gidder hjælpe mig med opgave 7003....?
Problemet er: "Grafen for har to tangenter, der begge har hældningskoefficient 3. Bestem koordinatsættet til øringspunktet for hver af disse tangenter"
Nogen der kan hjælpe?
Jeg har ingen forslag...
På forhånd tak...
Nogen der gidder hjælpe mig med opgave 7003....?
Problemet er: "Grafen for har to tangenter, der begge har hældningskoefficient 3. Bestem koordinatsættet til øringspunktet for hver af disse tangenter"
Nogen der kan hjælpe?
Jeg har ingen forslag...
På forhånd tak...
Svar #2
19. januar 2005 af ***mig*** (Slettet)
jeg har fundet en graf, udfra funktionen
F(x)= x^3-5x^2+3x x tilhører [-1;4]
den har jeg fundet monotoniforhold og værdimængde til....
F(x)= x^3-5x^2+3x x tilhører [-1;4]
den har jeg fundet monotoniforhold og værdimængde til....
Svar #4
19. januar 2005 af Epsilon (Slettet)
#3: Tja, måske skulle man nøjes med enten "sæt f'(x) = 3" eller "løs ligningen f'(x) = 3" ? ;-)
//Singularity
//Singularity
Svar #5
19. januar 2005 af frodo (Slettet)
hehe.. tja, jeg må erkende,at der lige sneg sig en lille fehler ind i sætningen.. :D
Skriv et svar til: Opgave 7003
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
