Matematik

Heij er der nogen der kan lave kubikcentimeter om til liter, fx 1134,12 cm3 til liter. Håber i kan hjælpe for det er til en blækregning.

21. november 2009 af roselie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2009 af Quijote (Slettet)

Vil du være venlig at skrive din tekst i svarområdet og lade overskriftsfeltet være til overskriften?

Post kun 1 gang :)

1134,12 cm^3 = 1,134 L


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2009 af exatb

Hvordan man kommer  fra cm3 til liter? Forestil dig en kasse som er 1 m3.

Den vil være en meter på hver led. Eller man kan sige at den er 100 cm på hver led.

Rumfanget vil være    100*100*100cm = 1000.000cm3    eller    1*1*1m = 1m3.

1  m3 = 1000.000 cm3

1 mer det samme som 1000 liter

1000 liter = 1000.000 cm3

Der forkortes med 1000 på begge sider

1,000 liter = 1000,000 cm(Så hvis man skal fra  cm3 til liter skal tallet være 1000 gange mindre)

1,134 liter = 1134,120 cm3


Svar #3
21. november 2009 af roselie (Slettet)


Svar #4
21. november 2009 af roselie (Slettet)


Svar #5
21. november 2009 af roselie (Slettet)


Svar #6
21. november 2009 af roselie (Slettet)


Skriv et svar til: Heij er der nogen der kan lave kubikcentimeter om til liter, fx 1134,12 cm3 til liter. Håber i kan hjælpe for det er til en blækregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.