Matematik

Matematik

21. november 2009 af Engdal12 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej!

Opgaverne lyder således:

5.3 : Beregn væksten i procent for >Medlemstal i alt< fra 2001 til 2002

5.5: Giv et skøn over medlemstallet i 2003, og forklar, hvorledes du er kommet frem til dette skøn

På Forhånd tak :) 


Svar #1
21. november 2009 af Engdal12 (Slettet)

 Her er et billede :)

Vedhæftet fil:Ok 015.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Kan se du allerede har beregnet den procentvise udvikling ved de andre år. Hvorfor kan du ikke bare gøre det på samme måde fra 2001 til 2002?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2009 af bobber23 (Slettet)

5.3 Medlemstal 2002 kalder vi for h

medlemstal 2001 kalder vi for g

vækst i procent = ((h-g)/g)*100

5.5

vil tro at du har en lineær vækst derfor 

medlemstal 2003 = h*vækst i procent


Svar #4
22. november 2009 af Engdal12 (Slettet)

Forstår det ikke helt..

Mener du at det er : ((2002-2001/2001)*100 ? 


Svar #5
22. november 2009 af Engdal12 (Slettet)

En anden opgave lyder: "Tegn et cirkeldiagram over fordelingen af medlemmer i 2002". 


Svar #6
22. november 2009 af Engdal12 (Slettet)

 Har travlt...


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. november 2009 af Danner39 (Slettet)

For eksempel:

Vi antager, at der i en skoleklasse er 6 drenge og 10 piger. 16 i alt

Så skal du finde ud af hvor mange grader 6 drenge og 10 piger svarer til ud af de 360 grader i en cirkel.

6 drenge svarer således til:

6/16 *360 = 135 grader

Antal grader pigerne svarer til:

10/16 * 360 = 225 grader

eller 360-135 = 225 grader

Det er faktisk præcist det samme som procentregning, bare med 360 i stedet for 100


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Jeg går ud fra, at du er i stand til at bruge en vinkelmåler :-)


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. november 2009 af Danner39 (Slettet)

(og en passer)


Svar #10
22. november 2009 af Engdal12 (Slettet)

Vil gerne have det der med vinkelmåler frisket op :)

.. Det skader jo ikke :D 


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. november 2009 af Danner39 (Slettet)

lol


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.