Matematik

Ligning

23. november 2009 af finnped (Slettet) - Niveau: 10. klasse

200=1013*4,35(-0,0001*X)

er der nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2009 af Isomorphician

200 = 1013*4,35-0,0001x <=>

200/1013 = (4,35-0,0001)x <=>

log(200/1013) = log(4,35-0,0001)x <=>

(log(200/1013))/(log(4,35-0,0001)) = x <=>

........ = x


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2009 af Snick (Slettet)

200 = 1013*4,35(-0,0001*X)

200/1013 = 4,35(-0,0001*X)

log(200/1013) = log(4,35(-0,0001X))

log(200/1013) = -0,0001X * log(4,35)

log(200/1013) / log(4,35) = -0,0001X

-1,10351 = -0,0001X

-1,10351 / -0,0001 = X

11035,1 = X


Svar #3
24. november 2009 af finnped (Slettet)

tusind tak :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.