Matematik

ægyptisk matematik

24. november 2009 af mariah91 (Slettet)

hej

jeg skal regne 2/13 vha. 2/n tabellen på den ægyptisk metode, nogen der kan hjælpe med det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Sjovt nok, den har vi hvert år nogle gange, og jeg har endnu ikke oplevet, at nogen har svaret på den. Hvorfor interesserer du dig for lige netop det?


Svar #2
24. november 2009 af mariah91 (Slettet)

skal skrive om det i min srp, men jeg har fundet ud a det . Skulle bare lige vride hjernen nogen gange..


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. november 2009 af Dynin (Slettet)

#2 kun af interesse, hvordan har du svaret?

... jeg har regnet således 2/13 = 2/13*(8/8) = (13 + 2 + 1)/104 = 1/8 + 1/52 + 1/104 vha 2/n tabellen ... kan du bekræfte det?


Svar #4
25. november 2009 af mariah91 (Slettet)

ja, det er også det jeg har regnet det til...


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2015 af nichole12 (Slettet)

Kan I hjælpe mig?? Det haster, er i gang med en srp 

:((((((


Skriv et svar til: ægyptisk matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.