Matematik

Matematik aflevering

24. november 2009 af realmadriderdebedste (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg vil gerne stille et spørgsmål til jer, derude

Julie er 16 år.

Entre til tivoli for julie

Voksne = 75,00 kr

Adult = 10,50 euro

Børn = 35,00

Children = 5,00 euro

Beregn, om det er billigere for Julie at betale entreen med Euro? Kursen på euro er 760.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af fiffinut (Slettet)

kommer an på hvad kursen er og hvornår hun bliver betraktet som en voksen ?


Svar #2
24. november 2009 af realmadriderdebedste (Slettet)

kursen er på 760 euro og hun er voksen ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2009 af fiffinut (Slettet)

760*10,5/100 = 79,80 kr.


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.