Matematik

Løs ligningen (x+1)(x-1)(x^2+1)=0

25. november 2009 af MacbethJunior (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej..
jeg skal løse ligningen: (x+1)(x-1)(x^2 +1) = 0
nogen der kan hjælpe mig med dette ?
på forhånd tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af mathon

brug nulreglen

(x2 + 1) ≥ 1

kun (x+1) og (x-1) kan blive 0
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2011 af faxe2660 (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Løs ligningen (x+1)(x-1)(x^2+1)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.