Matematik

Løs Ligning

25. november 2009 af julespanjul (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Nu har jeg siddet med en ligning i et godt stykke tid, og kan bare ikke finde ud af det.

x(x-2) - (x+1)^2 = -6

Håber nogen kan hjælpe mig ! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af mathon

(x2 - 2x) - (x2 + 2x + 1) = -6


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2009 af jesperher (Slettet)

#0

hvis dette er A-niveau, håber jeg du har lært at bruge solve..


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2009 af mathon

x2 - 2x - x2 - 2x - 1 = -6


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2009 af maddse (Slettet)

-4x-1 = -6


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2009 af MN-P (Slettet)

x=5/4


Svar #6
25. november 2009 af julespanjul (Slettet)

#2

Rolig du, har lært at bruge solve. ;) men vores matematik lærer mener at vi skal kunne det uden hjælpe midler...

Kan i ikke forklare det næsten helt fra bunden af?


Svar #7
25. november 2009 af julespanjul (Slettet)

Lige meget, tror jeg har fundet ud af det ;)


Skriv et svar til: Løs Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.