Matematik

få t til at stå alene

25. november 2009 af em91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Få t til at stå alene:

-t3+4t=0

Vil gerne have udregning med..


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug nulreglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2009 af Exupery (Slettet)

-t3+4t=0 => -t3=-4t => t2=4 => t=±2

hvor du husker, at t=0 også er løsning.


Skriv et svar til: få t til at stå alene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.