Matematik

Er det sådan her???

26. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Kamilla har glemt , hvordan ringenes farver er anbragt i forhold til hinanden. For at finde ud af de farvede ringes placering overvejer hum at tegne alle mulige flag. De olympiske sammenflettede ringe er i farverne blå, gul, sort, grøn og rød.

Hvor mange flag skal hun tegne for at være sikker på at have alle muligheder med?

Skal jeg ikke sige = 5*5= 25 flag..

Håber på hjælp?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af Yow! (Slettet)

nej....

5! = .....

dvs.

5*4*3*2*1 = .....


Svar #2
26. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Så det er 120 flag??


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2009 af Yow! (Slettet)

korrekt


Skriv et svar til: Er det sådan her???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.