Matematik

Hjælp matematik!!

29. november 2009 af lau1234 (Slettet)

Jeg vil gerne lige have hjælp til en opgave. På forhånd tak! :-)


Kursen på Schweizerfrancs er 376. (100 sfr. = 376 kr.)

Hvor meget skal jeg betale for 2500 sfr., når banken skal have 17 kr. i veksel gebyr?

Håber nogle kan give mig en hjælpende hånd med opgaven.. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2009 af mathon

100 sfr = 376 kr

 1 = 3,76 kr/sfr

 2500 sfr = 2500 sfr·1 = 2500 sfr·(3,76 kr/sfr) = 9400 kr
  vekselgebyr                                                    =   400 kr
 i alt                                                                   = 9800 kr
 


Svar #2
29. november 2009 af lau1234 (Slettet)

Tusinde tak. :-)


Skriv et svar til: Hjælp matematik!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.