Matematik

HJÆLP MATEMATIK

29. november 2009 af lau1234 (Slettet)

Jeg vil gerne lige have hjælp til en opgave. På forhånd tak! :-)


Kursen på Schweizerfrancs er 376. (100 sfr. = 376 kr.)

Hvor meget skal jeg betale for 2500 sfr., når banken skal have 17 kr. i veksel gebyr?

SKal skrive det som indskrivnign! :P

Håber nogle kan give mig en hjælpende hånd med opgaven.. :-)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det er der helt sikkert nogle af de ældre elever, der kan


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2009 af sGregersen (Slettet)

Hvis du nu lagde mobiltelefonen til side i timerne ville sådan en type opgave være a piece of cake. Opgaven er uhyre simpel.

Først skal vi finde ud af, hvor meget én schweizerfranc koster:

376/100 = 3,76,- DKK

Derefter ganger du beløbet med antallet af Schweizerfranc:

3,76*2500 = 9400,- DKK

Efterfølgende tillægger du vekselgebyret på 17,- DKK

9400+17 = 9417,- DKK


Skriv et svar til: HJÆLP MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.