Matematik

Matematik hjælp 8klasse

29. november 2009 af wes2 - Niveau: 8. klasse

Der er 22 fægtere. Hvor mange procent af deltagerne vandt flere kampe end Eva ?

Der er 2 deltagere som har vundet flere kampe end Eva.

Hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af MrAbdul (Slettet)

Du skal finde ud af hvor mange procent de 2 deltagere er ud af de 22 deltagere.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

Altså

22 pers = 100%

1pers = 100 /22 = 4,5

4,5 * 2= 9

Svaret er 2 personer udgør 9 %

en næmere måde er også:

2*100/ 22


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2009 af Yow! (Slettet)

2/22 * 100 % = ....


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2009 af MrAbdul (Slettet)

2/22 = 0,091 = 9.1 %


Svar #5
29. november 2009 af wes2

Nårh ok tak


Skriv et svar til: Matematik hjælp 8klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.