Matematik

Differential - opgave

29. november 2009 af Katrine1990andersen (Slettet)

opgaven lyder;

Bestem f ' (x0) i hvert af følgende tilfælde ved at benytte produktreglen. Kontroller facit ved hjælp af cas.

f(x) = x √ x 

f2 (x) = √ x (3 - 2x)

f3 (x) = (2x^2 - 5x)(x^2 + 6 )

f4 (x) = x^3 ( = x * x^2 ) 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af Daniel TA (Slettet)

Har du selv nogle bud? Det er måske en hjælp, hvis du skriver sqrt(x) som x^½ og bruger nogle potensregneregler efterfølgende.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2009 af lotsoflemon (Slettet)

Brug følgende: https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Show.aspx?id=15191

Og husk regnereglerne.


Svar #3
30. november 2009 af Katrine1990andersen (Slettet)

er virkelig lost, kunne virkelig godt trænge til noget hjælp ,s ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:differentiation_43.doc

Svar #5
01. december 2009 af Katrine1990andersen (Slettet)

tusind tak, men ved f3  har du lavet et  =  ,  men så står der ikke noget efter = ? er det meningen eller ,s ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. december 2009 af mathon

ikke med mindre
du vil gange ind og få højere potenser
det er "sat som" valgfrihed


Svar #7
01. december 2009 af Katrine1990andersen (Slettet)

nåår, så jeg behøver ikke at lave videre på den ? 


Skriv et svar til: Differential - opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.