Matematik

Er dette her ikke også rigtigt?

05. december 2009 af Manjajensen (Slettet)

En fakkel tændes på Olympen i Rusland og ankommer til Italien d. 11 december 2005

9760 løbere bærer i løbet af 61 døgn faklen gennem Italien på dens vej til Torino.

Hvor mange løbere har i gennemsnit båret faklen pr. døgn?

Så skal jeg bare sige=9760/61 Ikke?
 

Hvor mange minutter bærer hver løber i gennemsnit faklen?

60*24*61= 87840/9760= 9 min. ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2009 af Woodfarmer (Slettet)

Korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2009 af MN-P (Slettet)

Dit resultat er rigtigt men din opstilling er forkert.

tid ialt 60*24*61 min= 87840 min

tid for hver løber 87840/9760 min = 9 min

Du vil blive trukket ned i karakter, hvis dine udregningsmetoder ikke er rigtige, også selv om du har det rigtige resultat


Svar #3
06. december 2009 af Manjajensen (Slettet)

SKal jeg så opstille det på den måde du har stillet det op på?


Skriv et svar til: Er dette her ikke også rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.