Fysik

Eftervis at y''=-k^2*y-cy' er en løsning til...

06. december 2009 af line98 (Slettet)

hej.

Jeg er igang med SRP og jeg har om svingninger. Jeg skal vise at

y(t)=c1*e-0.5ct cos(√k2-(½c)2)t+c2 ) er en løsning til 

y''=-k2*y-cy' 

c1 og c2 er vilkårlige tal

Jeg ved ikke hvordan man gør, er der nogen som kan hjælpe? 

Hilsen Line 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af Lurch (Slettet)

Differentier y(t) med hensyn til t, gø9r det både en gang y'(t) og to gange, y''(t) og indsæt dem i ligningen ovenfor. Hvis det går op har du løst opgaven :)


Skriv et svar til: Eftervis at y''=-k^2*y-cy' er en løsning til...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.