Matematik

hjælp til afl. matematik

07. december 2009 af Børgefar (Slettet) - Niveau: 8. klasse

10 m skjortestof koster 30 kr mindre end 12.4 m. Hvad koster 1 m? Hvad koster 12,4 m?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2009 af Tyrael (Slettet)

Det er simpelt:
12,4-10 = 2,4 m
(30)/(2,4) = 1 m's pris.

1 m's pris*12,4 = prisen for 12,4 m.

Jeg håber, at det hjalp. :)


Skriv et svar til: hjælp til afl. matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.