Matematik

Hjælp med Ligninger

09. december 2009 af cllsLkh (Slettet)

hvordan kan man regne 16 - 2x = 30 - 4x ?

kan i hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af Gøglerjohn (Slettet)

 Du lægger 4x til på begge sider af lighedstegnet. Så har du

16+2x=30

Nu trækker du 16 fra på begge sider og får:

2x=14

Så dividerer du med 2 på begge sidder

x=7


Svar #2
09. december 2009 af cllsLkh (Slettet)

mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp med Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.