Matematik

hvis f(x)=3x^2+4x+2 skal man så regne med at diff.=2*3x+4 =6x+4? hedder det ikke at diff.kv=2ax+b? hvad gør man?

10. december 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2009 af Denskønne (Slettet)

Differentialkvotienten til, f(x) = 3^2+4x+2 er f`(x) = 6x+4.... eller mere tydeligt f`(x) = 2*3x+4...


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2009 af madh (Slettet)

hvis f(x) = ax2+bx+c så er f'(x) = 2ax + b


Skriv et svar til: hvis f(x)=3x^2+4x+2 skal man så regne med at diff.=2*3x+4 =6x+4? hedder det ikke at diff.kv=2ax+b? hvad gør man?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.