Matematik

Matematik

11. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Hej.. Jeg har lige to opgaver, der skal skrives som indskrivning. Håber nogle kan hjælpe.

1)
En radioforhandler køber et stero-anlæg hjem for 6550,00 kr.
omkostningen til fragt o.a. er ialt 830,00 kr.
Forhandleren ønsker at tjene 34% på anlægget.
 

Hvor meget skal han sælge anlægget for?




2)
En båndoptager til 2580,00 kr. Købes med 15% i udbetaling og resten i afdrag over

12 måneder med lige store afdrag pr. månede.

Hvor meget skal betales pr.månede i afdrag?


Skriv skrives i indksrivning.. På forhånd tak!! :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2009 af Isomorphician

Har du selv nogle bud?


Svar #2
11. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Nej, ellers ville jeg jo ikke have lagt det herind? :-)
Jeg havde jo håbet på lidt hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2009 af Isomorphician

Kostpris: 6550 kr + 830 kr = 9380 kr.

Salgspris = kostpris + 34 % = 1,34*kostpris = ......

------

Udbetaling: 0,15*2580 kr = 387 kr.

Gæld: 2580 kr - 387 kr = 2193 kr.

Gæld pr. måned: 2193 kr / 12 = .....


Svar #4
13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Kan det passe at salgsprisen ved opgave 1 er 12569,2 kr. ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2009 af Isomorphician

Ja.


Svar #6
13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Super - tak for din gode hjælp! ;-)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.