Matematik

MATEMATIK - HJÆLP!! :D

13. december 2009 af LauraAam (Slettet)

opg.1)

Når en cirkel på diameteren 9 cm. 
Hvordan finder jeg dens areal og omkreds?





Opg.2)

Anders, Bente og Christian skal dele 1520 kr., så Anders får 150 kr. Mere end Bente og Christian får 40 kr. mindre end Anders.

Hvor mange penge får de hver?


Det er indskrivning - håber nogle gider hjælpe. PÅ FORHÅND TAK!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2009 af NejTilSvampe

 π = O/d isolér O for omkredsen.

opg 2.

Anders = A

Bente = B

Christian = C

A+B+C = 1520

A = B+150

C = A-40 => C+40 = A

C+40 = B+150

C = B+110

B+150 + B + 110 + B = 1520

3B = 1260

B = 1260/3 = 420
Find selv A og C


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2009 af MarianneHolm (Slettet)

 opgave 1.

areal = π *  r^2 dvs. 3,14 * 4,5^2 = arealet

Omkreds = π * d dvs. 3,14 * 9 = omkreds. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

TAk for hjælpen!
Men forstår ikke helt med opgave 2 - altså det du har skrevet NEJTILSVAMPE - håber du kan skrive det mere forklarende, det ville være en stor hjælP! ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Kan det passe arealet bliver 63,585

og

Kan det passe omkredsen bliver 28,26

??

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2009 af NejTilSvampe

 #3 - ikke rigtigt. Jeg håber da du har lært at løse 3 ligninger med 3 ubekendte :S

Du har et ligningssystem :

(I): A+B+C = 1520

(II): A = B+150

(III): C = A-40


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Kan du ikke bare skrive hvad Christian og Anders får?


Skriv et svar til: MATEMATIK - HJÆLP!! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.