Matematik

MATEMATIK

13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Opg.1)

Anders, Bente og Christian skal dele 1520 kr., så Anders får 150 kr. Mere end Bente og Christian får 40 kr. mindre end Anders.

Hvor mange penge får de hver?


Det er indskrivning - håber nogle gider hjælpe. PÅ FORHÅND TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2009 af mathon

A          x+150 

B            x

C          x+110

i alt      3x + 260 = 1520


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2009 af NejTilSvampe

 Som jeg skrev i den anden tråd:

(I): A+B+C = 1520

(II): A = B+150

(III): C = A-40

Hvis du ikke kan finde ud af at løse den i hånden så gør det på en grafregner eller sårn noget.

solve(A+B+C=1520 and A+B+150 and C=A-40,{A,B,C})


Svar #3
13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

TAK !! :D


Skriv et svar til: MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.