Matematik

HJÆLP MATEMATIK!!

13. december 2009 af lau1234 (Slettet)

Anders. Bente og Christian skal dele 1520 kr. så Anders får 150 kr. mere end Bente og Christian får 40 kr. mindre end Anders.

Hvor mange penge får de hver?

Dette er indskrivning - håber på hjælp!!

PÅ FORHÅND TAK!


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2009 af jesperher (Slettet)

DER ER INGEN GRUND TIL AT LAVE TO TRÅDE MED SAMME SPØRGSMÅL!


Matematik
MATEMATIK
10 minutter siden af
lau1234

Opg.1)

Anders, Bente og Christian skal dele 1520 kr., så Anders får 150 kr. Mere end Bente og Christian får 40 kr. mindre end Anders.

Hvor mange penge får de hver?


Det er indskrivning - håber nogle gider hjælpe. PÅ FORHÅND TAK!


Svar #1 - Citér
6 minutter siden af
mathon

A x+150

B x

C x+110

i alt 3x + 260 = 1520


Svar #2 - Citér
5 minutter siden af
NejTilSvampe

Som jeg skrev i den anden tråd:

(I): A+B+C = 1520

(II): A = B+150

(III): C = A-40

Hvis du ikke kan finde ud af at løse den i hånden så gør det på en grafregner eller sårn noget.

solve(A+B+C=1520 and A+B+150 and C=A-40,{A,B,C})


Svar #3 - Citér
1 minutter siden af
lau1234

TAK !! :D
 


Skriv et svar til: HJÆLP MATEMATIK!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.